• POZVÁNKA

  • Štvrtáci v knižnici

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Štvrtáci v knižnici.

    Na projektovej hodine dňa 22.1.2024 v knižnici, sme si so štvrtákmi vypočuli veselú "Rozprávku o veľkom hlade" od Ľubomíra Feldeka. Kto pozorne počúval, presne vedel, aké dobroty babka svojmu vnúčikovi varila Na záver sme si túto rozprávočku aj nakreslili a vyrobili peknú maketu.

  • Prevencia kriminality

    Úrad komisára pre deti so sídlom v Košiciach v spolupráci s odborom prevencie kriminality MV SR, Vám dáva do pozornosti brožúry, ktoré sú zamerané na prevenciu a predchádzanie tragédiám v školskom prostredí. Spomínané brožúry si môžete preštudovať tu:

    Kybersikana_final.pdf

    radikalizacia_a_nasilny_extremizmus.pdf

    MINV_A5_Nenavistne_prejavy_ONLINE.pdf

     

  • Korčuliarsky výcvik

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Korčuliarsky výcvik.

    Dňa 17.1.2024 sme zahájili náš tohtoročný korčuliarsky výcvik so žiakmi II. stupňa. Niektorí si po prvýkrát vyskúšali ľadovú plochu, no išlo im to naozaj statočne, skúsení korčuliari si zahrali hokej a niektorí to dali aj na krasokorčuliarske figúry.  Bolo super a všetci sme sa vrátili v plnom zdraví do školy.

  • Exkurzia

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia.

    Dňa 17.1.2024 sa žiaci ôsmeho ročníka zúčastnili exkurzie na Spojenej škole internátnej v Rožňave. Mali možnosť pozrieť si odborné učebne, oboznámiť sa s priestormi školy, ponúkanými odbormi. Žiaci tak získali prehľad o možnostiach ich ďalšieho štúdia.

  • Siedmaci-kostra

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Siedmaci-kostra.

    Takto postupne sme na hodine BIO strihali, lepili a skladali kostičky nášho kostlivca. Na začiatku sa síce nejaká kostička dostala na iné miesto, ale nakoniec sa ho podarilo správne poskladať

  • Príjemné sviatky

  • OZNAM

  • POZVÁNKA

  • Vianočná akadémia

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná akadémia.

    Najkrajšie sviatky roka sú už za dverami a presne v tomto duchu sa niesla naša dnešná vianočná akadémia. Svoj program si pripravili všetci - od tých najmenších škôlkárov až po najstarších deviatakov. Odzneli vianočné vinše a básničky, spoločné vianočné pesničky, tance každého druhu a na záver krásna Tichá noc v rómskom jazyku. Ďakujeme všetkým smelým účinkujúcim a veríme, že sme Vám našim programom spríjemnili deň. Krásne sviatky všetkým.

  • List od Ježiška

    Do fotogalérie bol pridaný nový album List od Ježiška.

    Ani tento rok na nás Ježiško nezabudol a odpovedal nám na naše pohľadničky. Dnes nás čakal dopis od neho aj s pribalenými nálepkami Ďakujeme za milé prekvapenie a tešíme sa už na Vianoce.

  • Vianočná tvorivá dielňa v knižnici

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná tvorivá dielňa v knižnici.

    Moji vianoční pomocníci takto vyrábali ozdoby zo slaného cesta, ktorými sme vyzdobili nielen stromček, ale aj priestory našej školy.

  • Pečieme medovníčky - I.stupeň

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Pečieme medovníčky - I.stupeň.

    Dnes, 13.12.2023, si žiaci I.stupňa pod vedením svojich pani učiteliek upiekli takéto krásne vianočné medovníčky. Malí a šikovní pomocníci vaľkali, vykrajovali, natierali, nikto nelenil. Zároveň vyrobili krásne krabičky, do ktorých balili voňavé a chutné prekvapeni.

  • Vianočná dielňa v MŠ

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná dielňa v MŠ.

    Dnes deťom prišli na pomoc mamičky a staré mamičky. Spolu si vyrobili svietniky, anjelov a snehuliačikov. Na dielňach panovala dobrá vianočná atmosféra a deti si okrem výrobkov domov odniesli aj dobrú náladu.

  • Futsalový turnaj

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Futsalový turnaj.

    V stredu, 14.12.2023, si naši žiaci zahrali vianočný futsalový turnaj spolu so žiakmi z Gemerskej Polomy. V priateľskom zápase si zmerali svoje sily a víťazom blahoželáme!

  • Exkurzia - SOŠT Rožňava

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Exkurzia - SOŠT Rožňava.

    Dnes, 13.12.2023, sa žiaci deviateho ročníka zúčastnili Dňa otvorených dverí na Strednej odbornej škole technickej v Rožňave. Mali možnosť si pozrieť priestory školy, odborné učebne, prezentácie jednotlivých odborov. Oboznámili sa s pracovnými pozíciami, ktoré môžu obsadiť po absolvovaní štúdia na tejto škole, so zamestnávateľmi, u ktorých môžu vykonávať odbornú prax a nahliadnuť tak bližšie do pracovnej sféry, ktorá ich čaká po ukončení strednej školy.

  • Náučný chodník - Lesné vtáky v zime

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Náučný chodník - Lesné vtáky v zime.

    Takto postupne vznikal náš náučný chodník - Lesné vtáky v zime, od prvotného nápadu až po realizáciu. V zime nezabúdame ani na lesné zvieratká, ktoré často navštívia areál našej školy. Pripravili sme pre naše veveričky a sýkorky nový domček plný dobrôt. Spoznáš všetky lesné vtáčiky na obrázkoch? Ak nie, nauč sa ich s nami .

  • Píšeme

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Píšeme.

    Žiaci I.B si dnes precvičovali písanie netradičným spôsobom.

  • Pošta Ježiškovi

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Pošta Ježiškovi.

    Dňa 05.12.2023 žiaci prvého stupňa na projektovej hodine ,,Pošta Ježiškovi’’ vyrábali vlastnoručne zhotovené vianočné pohľadnice pre svojich najbližších.

  • Vianočná výzdoba IX.A

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Vianočná výzdoba IX.A.

    Dnešný projektový deň sme si spríjemnili výrobou vianočnej výzdoby v našej triede. A takto to vyzerá, keď je v triede konečne päť minút ticha, každý pracuje, strihá, vyfarbuje a lepí.  Spoločnou prácou si deviataci skrášlili triedu a pravá vianočná atmosféra je už aj u nás.

strana:

Novinky

Kontakt za účelom komunikácie

  • Základná škola s materskou školou Berzehorská 154 Brzotín
    Berzehorská 154
  • +421 58 734 67 09

Fotogaléria

Počet návštev: 1248693